Nyheder

No Frost Køleskabe
Dynamic Air Control

Absolut frihed og fleksibilitet i opbevaringen af madvarer takket være No Frost Dynamic Air Control-teknologien.

Moderne, minimalistiske linjer, berøringsfølsomt display og ergonomisk design gør det nye køleskab enkelt at bruge og ideelt til indretning af ethvert hjem.

Berøringsfølsomt Display
Nogle af modellerne i den nye serie har berøringsfølsomt display: intuitivt og enkelt, det viser nøjagtigt, hvad køleskabet gør på et hvilket som helst tidspunkt, og gør det muligt at aktivere de forskellige funktioner med en enkelt berøring.

Rummer mere
Det er nemmere at brug og holde rent og giver et bedre overblik over madvarerne på hylderne. Takket være deres design, tilbyder de nye modeller 20 liters ekstra kapacitet, hvilket svarer til den plads, 60 dåser ville fylde!

Ergonomiske håndtag
Karakteristisk design, især det ergonomiske håndtag, giver køleskabet et elegant og moderne udseende. Indesit tilbyder også en alternativ model med forsænkede håndtag for større møbleringsfrihed.

No Frost Dynamic Air Control

No Frost Dynamic Air Control-systemet garanterer en ensartet og konstant temperatur i køleskabet og forhindrer dannelse af rim i fryseren, hvilket gør besværlig afrimning unødvendig. Den nye Multiflow-søjle er designet med perfekt luftcirkulation for øje: luftstrømmen er ikke rettet direkte mod madvarerne, men bevæger sig i en cirkulær bane omkring hylderne. Dette holder dine madvarer i perfekt stand, omgivet af en konstant, kold luftstrøm.

Hurtig justering af
temperaturen i køleskabet

Med den nye børsteløse tangentialventilator kan en temperaturindstilling nås meget hurtigere: nedkølingstiden efter at lågen har været åbnet er 40% hurtigere end for et traditionelt køleskab.


Hurtig indfrysning

Denne funktion sænker fryserens temperatur til det lavest mulige i en kort periode, således at indfrysningsprocessen for friske madvarer forkortes, og madens holdbarhed forbedres.

Hurtig nedkøling

Beregnet til friske madvarer, der skal køles hurtigt ned, sænker denne funktion temperaturen i køleskabet på nogle få minutter, hvilket gør, at maden holder sig bedre.

Klasse A+

En komplet serie af køleskabe i Klasse A+: optimal køling og bevaring af madvarer med en energibesparelse, der er 20% højere end for et Klasse A køleskab.

Lydsvag

Optimal ydeevne med minimal støj. Den nye børsteløse tangentialventilator gør køle-/frysesøjlen mere lydløs, mere komfortabel og mere funktionel.

Stærkere hylder

Hylderne er mere robuste og kan holde til over 25 kg uden at de giver det mindste efter.