Nyheder

Den nye Eco Time vaskemaskine er din bedste allierede, når du vil spare på vand, tid og energi: Programmet Energispare, vores 20°C zoneprogrammer og funktionaliteten i Vandbalance-sensoren garanterer optimale vaskeresultater med maksimal energibesparelse.

Vandbalance-sensoren er aktiv gennem alle faser i vaskeprogrammet og måler vasketøjets vægt, således at der altid kun tilføjes den nødvendige mængde vand til tromlen, hvilket garanterer et minimalt forbrug af energi til opvarmning af vandet.

Energispare-funktionen garanterer maksimal energibesparelse, hvilket betyder op til 70% sammenlignet med 30°C Bomuldsprogrammet. Takket være tromlens specielle bevægelser sikres lige så gode vaskeresultater som med vaskeprogrammer på 30°C, men ved lavere temperaturer.

Energiklasse

Energiklasse A++, som Indesits Eco Time vaskemaskiner har opnået, er bevis på deres energieffektivitet og garanterer maksimal energibesparelse gennem alle vaskefaser og for alle mængder vasketøj.

20°C Zone

20°C Zoneprogrammerne er designet til at kunne vaske tøj ved lave temperaturer (20°C) og garanterer vaskeresultater svarende til en 40°C vask, og med en energibesparelse på op til 40%. De særlige tromlebevægelser benyttes ved alle programmer for at optimere virkningen af vaskemidlet og fjerne snavs og pletter upåklageligt.

Spar på energien

Indesit har designet Energispare -funktionen for at gøre det muligt for dig at spare op til 70% energi sammenlignet med et 30°C Bomuldsvaskeprogram! Når funktionen anvendes i kombination med Bomulds-, Syntetisk eller Jeans-programmerne, sikrer Energispare de samme resultater som ved en 30°C vask, men ved lavere temperaturer.

Spar tid

Funktionen Økotid er tilgængelig for alle vaskeprogrammer til bomuld og syntetisk tøj og gør det muligt at vaske op til 3 kg let snavset tøj op til 30% hurtigere end et normalt bomuldsvaskeprogram.

Spar vand

Vandbalance-sensoren i Eco Time vaskemaskinerne er aktiv gennem alle vaskefaser og måler den faktiske mængde vasketøj, således at der kun tilføres den mængde vand til tromlen, der er nødvendig for at vaske tøjet.

Indesits Eco Time vaskemaskiner tilbyder programmer til alle behov. Takket være deres specialforarbejdede tromler sætter Indesit vaskemaskinerne dig i stand til at vaske dag-til-dag beklædningsgenstande mere effektivt og skånsomt, selv på de meget hurtige vaskeprogrammer.

Særlige programmer

Jeans-programmet gør det muligt at vaske cowboystof grundigt, uden at tøjet risikerer at falme eller miste fibre.

Ekspres-programmet gør det muligt at opfriske et hold let snavset tøj (op til 1,5 kg) på blot 15 minutter.

Indesit-teknologien er også blevet anvendt ved udarbejdelsen af et specielt vaskeprogram til sko: i vaskeprogrammet Sportssko hindrer hastigheden i tromlebevægelsen, at skoene støder imod, hvilket er den største årsag til skader.

Programmerne Sport Intensiv og Sport Light er designede til at vaske mere eller mindre snavset sportstøj med fuld respekt for alle typer materialer, hvilket giver de optimale vaskeresultater.