EcoVadis Bæredygtighedsvurdering
– Guldmedalje 2023

Vi er blevet tildelt en guldmedalje i 2023 af EcoVadis for vores arbejde med bæredygtighed, etik og social ansvarlighed.
Hårdfør, pålidelig, gennemprøvet.

LIFE PROOF.

Indesits mission er at skabe brugervenlige og pålidelige husholdningsapparater, der bidrager til at gøre hverdagen mere ubesværet.

Vores produkter er smukke, enkle og pålidelige.

Mest af alt er de beregnet til at blive brugt (Life Proof).

Innovative løsninger

TIL EN BÆREDYGTIG FREMTID

Vi arbejder hele tiden på at finde ny metoder til at reducere vores miljøpåvirkning. Det gælder alt, lige fra den overordnede produktion ned til de enkelte detaljer i produkternes design. Vi tilbyder en bred vifte af energieffektive og banebrydende apparater, med gennemførte funktioner, der sparer dig tid, penge og energi.

En af vores seneste innovationer er Water Balance Plus-programmet i vores vaskemaskiner. En sensor optimerer vandforbruget i alle faser af vasken ved kun at benytte den nødvendige mængde, afpasset efter vasketøjet i maskinen. Ud over at spare på vandet sparer du også den energi, der ville være benyttet til at opvarme det.

Så nemme at betjene, at alle kan være med.

#DOITTOGETHER

Indesit lægger op til en ligelig fordeling af de huslige gøremål. Vi gør det let for hele familien at deltage i arbejdet, så byrden fordeles og I kan foregå med et godt eksempel i hjemmet.

Vores apparater er så nemme at betjene, at alle kan være med. Det har aldrig været nemmere at skabe et sundt og harmonisk familieliv, hvor alle tilskyndes til at deltage. Ved at arbejde sammen på denne måde, får børnene en fornuftig tilgang til det huslige arbejde, som vil gavne dem senere i livet.