1 ... 2 ... 3 ... Tom kurv!

T-shirts, bukser, nederdele og undertøj i lange baner. Når vasketøjskurven er mere end fuld, og det skal gå tjept, rækker et hurtig program ikke.

Heldigvis gør den nye Indesit MyTime-vaskemaskine det nemt for dig.

Den er så nem at betjene, at alle kan være med.

Den eneste vaskemaskine med 3 faste programmer med fuld belastning på under 1 time
For maksimal hastighed og maksimal funktionalitet.

59-minutters Mixed

59-minutters Cotton 60°

45-minutters Cotton 40°

 • Mixed
 • Cotton 60°
 • Cotton 40°
 • 59 MINUTTER

  Når det handler om vasketøj, er sortering af tøjet en af de mest tidskrævende dele af processen, for ikke at nævne den tid, der bruges på at vente på, at programmet er slut. Nu findes der endelig et program med fuld belastning, der gør det muligt effektivt at vaske blandede materialer på blot 59 minutter.

 • 59 MINUTTER

  Vask af lagner og håndklæder kræver en fuld belastningsprogram, men de traditionelle programmer tager ofte for lang tid: derfor har Indesit udviklet et nyt program med fuld belastning, der giver dig den perfekte 60° vask på kun 59 minutter.

 • 45 MINUTTER

  En meget hurtig program til meget fulde vasketøjskurve: en ny hurtig cyklus med fuld belastning til hverdagen, der sikrer fremragende resultater på kun 45 minutter.

Mixed

59 MINUTTER

Når det handler om vasketøj, er sortering af tøjet en af de mest tidskrævende dele af processen, for ikke at nævne den tid, der bruges på at vente på, at cyklussen er slut. Nu findes der endelig en cyklus med fuld belastning, der gør det muligt effektivt at vaske blandede materialer på blot 59 minutter.

Cotton 60°

59 MINUTTER

Vask af lagner og håndklæder kræver en fuld belastningscyklus, men de traditionelle cyklusser tager ofte for lang tid: derfor har Indesit udviklet en ny cyklus med fuld belastning, der giver dig den perfekte 60° vask på kun 59 minutter.

Cotton 40°

45 MINUTTER

En meget hurtig cyklus til meget fulde vasketøjskurve: en ny hurtig cyklus med fuld belastning til hverdagen, der sikrer fremragende resultater på kun 45 minutter.

5 yderligere FastCycles

Ud over de tre programmer med fuld belastning byder den nye MyTime-vaskemaskine på yderligere fem FastCycles: Cotton 30°, Synthetics, Silk & Delicates, Wool, 15-minute Express. Så du kan altid finde den perfekte løsning til hurtig vask af en lang række beklædningsgenstande, endda uld og sarte tekstiler.