Min vaskemaskine er en tidsmaskine

Spar energi, vand og (vigtigst!) tid.

Min vaskemaskine er en tidsmaskine

Forleden dag satte min mand og jeg os ned for at lave en TO DO-liste. Da vi var færdige kiggede vi på alle punkterne på vores liste og fandt ud af, at der rent faktisk var for få timer i døgnet til at få alle sammen gjort.

Du har været der: Børn, hus, huslige pligter, indkøb, rengøring, planlægning, småreparationer, madlavning. Hvis vi mirakuløst har tid til overs, prøver vi at klemme lidt afslapning ind — en film, en bog, en romantisk middag for to (ha! Kan du huske dem?).

Tag for eksempel vasketøjet. Det bliver bare ved med at hobe sig op i en uendelighed. Når jeg tager rent tøj ud af vaskemaskinen, er der mindst to vasketøjsbunker, der er klar til at blive vasket. Tøjvask kan æde al din tid. Og tiden er meget dyrebar for forældre!

Hvad med vand og elektricitet? Det kostede os en formue.

Så vi skrottede midlertidigt TO DO-listen og fokuserede på noget andet—en tidsmaskine.

Jeps, en tidsmaskine.

Nogle venner fortalte os om Indesits MyTime vaskemaskinerne, så dem tog vi er nærmere kig på. Det var lige sådan en, vi havde brug for. Vi skaffede os straks af med den gamle, og valgte MyTime. Ud med den gamle, ind med den nye!

Hold da op. Sikke en forskel den har gjort.

Denne lille perle har 6 ultrahurtige programmer, der går fra 20 minutter (ja, TYVE!) til 59 minutter, alt efter hvilken slags vasketøj, der er tale om. Jeg lægger vasketøjet i maskinen, og før jeg ved af det, er det perfekt rent.

Siden vi skiftede til MyTime, vasker vi faktisk oftere, men vi har meget mere fritid!

En anden af vores bekymringer var selvfølgelig besparelser. En ineffektiv maskine udmønter sig i ekstra omkostninger, måned efter måned. Hvordan er det så gået med omkostningerne med vores nye vaskemaskine?

Svaret er: fantastisk. Ved mindre vasketøjsmængder er vandbesparelsen over 70%.

Så ja, en tidsmaskine. Vi kan muligvis ikke rejse ind i fremtiden eller tilbage i fortiden. Men vi får bestemt meget mere glæde af nutiden.

Du kan læse mere om Indesits MyTime vaskemaskine her.