Lækre måltider, den nemme måde

Appetittvekkende oppskrifter behøver ikke at være vanskelige.

Lækre måltider, den nemme måde

Jeg kan lide at lave mad. Det giver mig mulighed for at være kreativ samtidig med, at jeg gør noget nødvendigt: mætter min lille familie.

Men du kan ikke altid være i humør til at tilbringe tid i køkkenet, ordne ingredienser, have styr på varmeniveauer og sikre, at alt er perfekt. Nogle gange har du brug for en hurtig og troværdig løsning. Du kom måske sent hjem fra arbejde, din partner og børnene var sultne. I de tilfælde plejede jeg at lægge en fryseret i mikrobølgeovnen, og det var det.

Men siden vi fik vores nye køkken, har jeg fundet en hurtig måde at tilberede lækre måltider på, der ikke tager al min tid. Det er et Indesit Aria-køkken - et vidunderligt indbygget sæt af madlavningsmaskiner, der ser stilede og moderne ud - uden at have den kolde, upersonlige fornemmelse mange andre har.

De er iøjnefaldende og hyggelige, hvis du forstår, hvad jeg mener

Anyway ... Aria ovnen har en vidunderlig funktion kaldet Turn & Cook. Og det er alt, hvad du skal gøre - drej skiven, og lad ovnen tage sig af resten.

Ingredienser bliver tilberedt til perfektion, uden at jeg hele tiden skal holde øje. Og vi løber aldrig tør for opskrifter! Turn & Cook kender 80 forskellige opskrifter og tilbereder dem til perfektion.

Farvel til fryseretter. Hej til sunde, lette, velsmagende retter!