Livets protip: vær smart

Familielivet er komplekst. Find smarte løsninger, der kan hjælpe dig
komme igennem dagen med et smil.

Livets protip: vær smart

To børn, et fuldtidsjob – det er en vanskelig kombination.

Vi forsøger at jonglere ting, mellem min mand og mig selv, men det er ikke let. Millioner af ting at gøre, aldrig nok tid. Kort efter ankomsten af vores lille djævel/engel nr. 2 indså jeg, at jeg stod over for to muligheder: a) løbe væk til en fjern tropisk ø og b) finde en smartere måde at styre vores tid og opgaver på.

Så tiltalende som mulighed 'a' var, valgte jeg den anden. Det er, hvad mødre gør, ikke? De redder dagen : )

Jeg har lavet nogle ændringer. Bare små ting, men de gjorde en enorm forskel.

F.eks. bleskiftændringer: før skulle jeg bære babyen på toilettet, hvilket betød at lade vores ældste være alene et stykke tid, hvis min mand ikke var hjemme. Dette fører ofte til alle former for problemer (uventede vægmalerier vises i stuen, for eksempel...).

Så jeg oprettede små, enkle skifteområder omkring i huset. Intet fancy, bare vådservietter, en håndfuld rene bleer og et pusleunderlag. Så de er altid inden for rækkevidde, hver gang vi har en blenødsituation. Det er så meget nemmere! (Og vægmalerier er faldet med hele 80 %!)

Jeg er vild med den slags. Du ved – enkle, handlingsrettede løsninger. Og denne tilgang styrer også mit valg inden for apparater.

For eksempel havde vi brug for en ny køleskabsfryser. Noget robust, pålideligt, med features og funktioner, jeg faktisk ville bruge.

Efter en masse søgning gik vi efter en Indesit eXtra køleskabsfryser. Vi er virkelig tilfredse med den!

Ved du, hvordan ting hober sig op i køleskabet? Nogle gange er det svært at finde det, du leder efter, blandt alt rodet. Men dette køleskab har en fiks lille løsning: glidende hylder! Jeg kan rulle dem ud, ligesom jeg ville gøre med en kommodeskuffe, og få fat i, hvad jeg har brug for.

Spild af mad driver mig til vanvid! Men FlexiUse Box i min Indesit hjælper med at forhindre dette: denne smarte lille kasse kan placeres i forskellige temperaturområder, i køleskabet. Så 0 °-området er ideelt til kød og delikat mad, mens 5 °-området er bedre til grøntsager og frugt. De holder længere og smager bedre!

En anden ting jeg elsker: du kan tilpasse fryserens layout. Jeg prøver at komme i gang med at tilberede ting på forhånd og fryse dem og spise dem senere på ugen. Så lad os sige, at jeg vil fryse noget stort, som en hel kalkun, alt hvad jeg skal gøre er at skubbe et panel ud for at have al den plads, jeg har brug for.

Listen over funktioner bliver ved og ved. Det bedste? Jeg bruger dem faktisk. De er der virkelig for at gøre mit liv lettere.

Du kan læse mere om vores køleskabsfrysere fra eXtra-serien her.